Maandag 15 aug

Programma van de eerste dag van de EL CID, maandag 15 augustus 2016

Let op: Elke dag kun je meedoen met de K1-challenge. Blijf jij het langst van alle EL CID'ers in een K1 zitten? Dan win je een gratis proeflidmaatschap! Kom langs bij het Kiekpad.

10.00

Bij het Kiekpad staan we klaar om je te ontvangen! Kom gezellig langs en maak kennis met de vereniging. De hele week door kun je komen varen, of gewoon lekker ontspannen bij de tent.
13:00-18:00Informatiemarkt   De hele middag is de Nieuwe Rijn omgebouwd tot een heuse informatiemarkt, waar je kraampjes vindt van allerlei Leidse verenigingen en organisaties. Ook Levitas heeft een eigen kraam, die je kunt herkennen aan de groene kleur. Wil je liever een stukje varen, dan kun je terecht bij Molen de Put. Onze leden staan voor je klaar om samen met jou door het prachtige centrum van Leiden te varen!
18.00-20.00Diner     Voor het avondeten ben je ingedeeld bij een bepaalde vereniging, misschien wel bij Levitas. Het kan zijn dat je bij de eerste shift (vanaf 18.00 uur) bent ingedeeld, of dat je bij de tweede shift (vanaf 19.00 uur) bent ingedeeld. We kijken uit naar je komst!
20.00-22.00Spelletjesavond     Met twister en andere leuke spelletjes.
22.00-00.00Kampvuur & Glow-in-the-dark varen     Elke EL CID-avond kun je langskomen voor een Glow-in-the-dark tochtje door het centrum van Leiden. Een unieke ervaring die je niet mag missen! We vertrekken vanaf het Kiekpad en komen daar ook weer terug.

 


vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende  >>