Woensdag 16 augustus

Programma van de derde dag van de EL CID, woensdag 16 augustus 2017

Let op: Elke dag kun je meedoen met de K1-challenge. Blijf jij het langst van alle EL CID'ers in een K1 zitten? Dan win je een gratis proeflidmaatschapKom langs bij het  Kiekpad.

10.00-15.00

Sportblok    Tijdens het sportblok leer je alle sportverenigingen kennen. Hou je van sporten, dan is dit de leukste dag van de EL CID. Natuurlijk vind je Levitas ook tussen alle kraampjes. Je kunt bij ons terecht voor alle informatie die je over de vereniging wilt hebben, van vaarregels tot lidmaatschap. Het sportblok vindt plaats op het USC - het Universitair Sportcentrum, gelegen aan de Einsteinweg.

Zoek je een leuk alternatief voor het Sportblok? Dan kun je ook bij Molen de Put terecht. Daar zitten Levitassers de hele dag met smacht te wachten op jouw komst! Je bent van harte welkom voor een kanotochtje, een spelletje, een leuk gesprek of waar je dan ook zin in hebt.

15.00-18.00 Tochtjes varen    Stap voor het eerst in een kano en ontspan met een tochtje door de prachtige Leidse grachten!
18.00-20.00 Diner    Voor het avondeten ben je ingedeeld bij een bepaalde vereniging, misschien wel bij Levitas. Het kan zijn dat je bij de eerste shift (vanaf 18.00 uur) bent ingedeeld, of dat je bij de tweede shift (vanaf 19.00 uur) bent ingedeeld. We kijken uit naar je komst!
20.00-00:00

Training    Gooi een balletje mee met ons kanopoloteam of doe mee met de sprinttraining. Zo ontdek je of de kanosport iets voor jou is. Maar pas wel op: kanoën heeft een hoge verslavingsgevoeligheid!

Later op de avond gaan we nog even ontspannen rondjes door de stad varen.

 


vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende  >>