De grote Levitas Datingshow

Hij komt eraan: de grote Levitas datingshow. Geen zorgen als je al een wederhelft (m/v) hebt: het gaat niet om koppelen, het gaat er om dat je je vertrouwde Levitassers in een nieuw licht ziet. (En als er dan als bijverschijnsel liefde opbloeit is dat verder jullie eigen probleem!)

Donderdag 14 februari vanaf 19.00 uur.
 

Hoe gaan we dat doen? De ADKA dacht zelf aan Ranking the stars @ Levitas: wetenschappelijk on-onderbouwde stempeiling met vragen als welke Levitasser overleeft het langst op een onbewoond eiland? en wie is de slimste Levitasser?

En we zorgen voor een Valentijnskaartengrabbeldoos: gooi een al dan niet anonieme valentijnskaart in de mini-darkroom (een kartonnen doos, dus) en iedereen gaat met een kaart naar huis. Zo kunnen ook de singles opscheppen dat ze een kaart hebben gekregen van een aanbidder!

En daarna gaan we dansen. Weten we het nog? Elf jaar oud, ons haar strak in de kuif, vreselijke *house*muziek op 39 plekken van de top-40 en de meisjes dansten met elkaar in de ene hoek en de jongens aten chips in de andere. Met een beetje geluk werd er aan het eind van de avond, (helemaal om vijf voor tien!) door één jongen en een meisje, zij toegegiecheld en hij uitgejoeld, geschuifeld op dat ene rustige liedje van JabbaDabbaDance 54. Chaperones waren niet eens nódig, want elfjarigen hielden vanzelf wel een halve meter afstand tussen hun lichamen en onze generatie elfjarigen dronk nog gewoon fris uit een plastic bekertje ... Ach, toen een dansje nog het hoogst haalbare was, laten we terug gaan naar die tijd! Nou ja, dat is ons voorstel eigenlijk: een discofeestje waar het weer gewoon om lol maken gaat en niet om alcohol en chickies scoren.

Wat je verder nog moet weten: donderdag de 14e vanaf 19:00 uur op de loods. Zodat alle singles niet depressief thuis hoeven te zitten op Valentijnsdag en alle koppels een goedkoper (én origineler!) uitje hebben dan eten en naar de film. Geef je op via de lijst op de aankondigingendeur of via adka@levitas.nl.

Wat moet je meenemen:

* een (naar keuze) anonieme valentijnskaart;

* al je JabbaDabbaDance cd's.

 

Tot donderdag!

De ADKA