Ouderdag

Ouderdag

Zondag 2 juni 2013, vanaf 10 uur

Voorlopig programma:

 - Tussen 10 en 11 uur 's ochtends is de binnenkomst, waarbij iedereen vanuit alle plaatsen in het land binnen kan komen waaien in de kantine van Levitas. Koffie en gebak staan je daar op te wachten.
 - 's Middags gaan we gezamenlijk een tochtje varen, waarschijnlijk door de Leidse binnenstad. Leiden vanaf het water is namelijk prachtig! Ga je liever je eigen rondje varen met je familie en vrienden, dan kan dat natuurlijk ook. Misschien willen de ouders zelfs een potje kanopoloën... je weet het nooit!
 - 's Middags is er ook een lunch voor alle aanwezigen.
 - 's Avonds is er een avondmaaltijd, zodat iedereen met een volle maag huiswaarts kan gaan. Vanzelfsprekend staat het je vrij om 's avonds zo lang als je wil met je familie en vrienden op Levitas te blijven.

Meer informatie:

Met al je vragen en voor aanmeldingen kun je bij mij terecht (via bovengenoemd e-mailadres) en bij de andere leden van de ADKA. En nogmaals, iedereen is welkom, ook broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, opa's en oma's, kinderen en kleinkinderen, buurmannen en buurvrouwen, nichtjes en neefjes, linksachter-oud-tantes en rechtsachter-achter-achter-halfooms.

Ik hoop jullie allemaal op zondag 2 juni op Levitas te zien. Vorige jaren was de ouderdag steeds erg gezellig (check hier de foto's!), dus het is echt een aanrader. Een goede kans om weer eens lekker van het weer en de natuur te genieten vanuit een kano!

Groene Levitasgroeten, namens de gehele Anders Dan Kano Activiteiten-commissie,

Ivo