Dinsdag 11 aug

Programma van de tweede dag van de EL CID, dinsdag 11 augustus 2015

Let op: Elke dag kun je meedoen met de K1-challenge. Blijf jij het langst van alle EL CID'ers in een K1 zitten? Dan win je een gratis proeflidmaatschap!

10.00-15.00

Sportblok    Tijdens het sportblok leer je alle sportverenigingen kennen. Hou je van sporten, dan is dit de leukste dag van de EL CID. Natuurlijk vind je Levitas ook tussen alle kraampjes. Je kunt bij ons terecht voor alle informatie die je over de vereniging wilt hebben, van vaarregels tot lidmaatschap. Het sportblok vindt plaats op het USC - het Universitair Sport Centrum, gelegen aan de Einsteinweg.

Zoek je een leuk alternatief voor het Sportblok de informatiemarkt of proef Leiden? Dan kun je ook bij Molen de Put terecht. Daar zit Levitas de hele dag en kun je langskomen voor een kanotochtje, een spelletje, een leuk gesprek of waar je dan ook zin in hebt.

15.00-18.00 Tochtjes varen    Stap voor het eerst in een kano en ontspan met een tochtje door de prachtige Leidse grachten!
18.00-20.00 Diner    Voor het avondeten ben je ingedeeld bij een bepaalde vereniging, misschien wel bij Levitas! Het kan zijn dat je bij de eerste shift (vanaf 18.00 uur), dan wel bij de tweede shift (vanaf 19.00 uur) bent ingedeeld.
20.00-21.30 Levend zeeslagje    Wil jij uitblinken bij een potje Levend zeeslagje? Nu is je kans!
20.00-01:00 Spooktocht    Hoe mooi door de grachten varen overdag is, zo eng is het bij nacht. Durf jij het aan om nog in een kano te stappen? Kom dan langs bij molen de put. Later op de avond gaan we ook nog glow-in-the-dark varen!

 


<<  vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende  >>