Lustrumjaar 2014!

1. Overzicht activiteiten in 2014
2. Lustrumcommissie 2014

Het kanojaar 2013-2014 is een Lustrumjaar op Levitas! Met allerlei leuke activiteiten voor de boeg, belooft dit jaar een absoluut hoogtepunt uit onze kanogeschiedenis te worden.

Overzicht activiteiten in 2014

De eerste bijzondere activiteit die voor de deur staat, is het Lustrum Nieuwjaarsdiner. Dat zal plaatsvinden in de tweede week van het nieuwe jaar, op vrijdagavond 10 januari. Het diner, dat traditiegetrouw elk jaar op Levitas wordt georganiseerd, zal dit keer nog veel uitgebreider zijn dan normaal. De heerlijkste ingrediënten staan al te trappelen om tot prachtige schotels, taartjes, hapjes en rolletjes verwerkt te worden. Een overdadige hoeveelheid voor-, hoofd- en nagerechten zal voor menig afgetraind kanolichaam een ernstige terugslag betekenen. Desalniettemin is het Nieuwjaarsdiner altijd een geweldig spektakel dat je absoluut niet wil missen. Met verschillende speciale Lustrumfacetten die het diner van een gouden randje voorzien. Het nieuwe jaar zou niet mooier kunnen beginnen!
 ~ En inmiddels hebben we dit geweldige diner achter de rug. Klik hier voor een impressie van deze bijzondere avond. ~

Op zaterdag 8 maart zullen de Levitas Winterspelen worden gehouden. Welke sporten er allemaal beoefend worden tijdens deze Spelen, blijft nog even een verrassing. We willen al wel verklappen dat er allerlei disciplines op het programma staan, waarin Levitasmannen en -vrouwen hoe dan ook hun ei kwijt kunnen. De strijd om eeuwige roem zal heel wat zenuwen doen gieren!

Natuurlijk komt er dit jaar weer een LEO-weekend, dat dit keer door Levitas georganiseerd zal worden. Het zal plaatsvinden op zaterdag 10 en zondag 11 mei. Het LEO-weekend is een feestelijk samenkomen van de drie Nederlandse studenten kanoverenigingen - Levitas, Euros (uit Enschede) en Okawa (uit Eindhoven). Dit jaar zal het weekend geheel in het teken staan van ons Lustrum en dus staan er vele leuke activiteiten op het programma. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: we blijven niet het hele weekend in Leiden, maar we gaan ook wat wilder water opzoeken... kanoën zal ook niet de enige sport zijn die we in het LEO-weekend beoefenen... waar je nu al zeker van kunt zijn is dat het een geweldig weekend wordt!

Waarschijnlijk ook in mei (de precieze datum wordt nog bekend gemaakt) wordt er een speciale zomereditie van de Clubkampioenschappen georganiseerd. Dat heeft als groot voordeel dat het weer waarschijnlijk goed is en dat we niet in de regen hoeven aan te treden. Aanmoedigen van onder een paraplu is dan dus niet meer nodig! In het Lustrumjaar krijgen de clubkampioenschappen natuurlijk dat extraatje dat Lustrumactiviteiten verdienen. Zo komt er een speciale Lustrumwedstrijd en worden er aparte Lustrumprijzen uitgereikt. Daarbij kunnen vanzelfsprekend zowel mannen als vrouwen aan hun trekken komen. Meedoen alleen al is meer dan de moeite waard!

Eén van de grootste spektakels van het jaar wordt de Levitas reünie, die plaats zal vinden op zondag 15 juni. Als bijzonder onderdeel van de reünie wordt er een vlootschouw gehouden, waarbij alle Levitasboten het water op gaan. Een unieke gebeurtenis die je absoluut niet mag missen!

Levitas is jarig op vrijdag 10 oktober. Bij wijze van verjaardagspartijtje geven we een groot feest dat tot in de vroege uurtjes door zal gaan. Details volgen nog, en als je het niet wist: jij bent ook aanwezig!

Lustrumcommissie 2014

De commissie die alle geweldige Lustrumactiviteiten organiseert, bestaat uit zes enthousiaste Levitassers. Ex-assessor Oskar is er als geboren leider als geen ander geschikt voor om de commissie voor te zitten, en dat is dus ook precies wat hij doet. Onze huidige assessor Joost heeft begin dit jaar het goede plan opgevat om zich ook nuttig te maken voor de Lustrumcie. En we hebben meer bestuurservaring in de commissie: ex-abactis Ilona is namelijk een onvervangbare Lustrumkracht. De overige drie commissieleden mogen dan geen bestuurservaring hebben, Levitaservaring hebben zij daarentegen wel: Tim, Quinta en Ivo dragen hun steentjes met veel enthousiasme bij.

Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je te allen tijde bij de Lustrumcie terecht via lustrum@levitas.nl. Wil je graag meehelpen met de organisatie van activiteiten, vraag ons dan naar de mogelijkheden!