EL CID 2022!

Volgende week (van 15 t/m 19 augustus) gaat de EL CID weer beginnen! De hele week kan je bij ons op de loods langskomen om een rondleiding te krijgen of een stukje te varen! Er zijn ook momenten waarop we specifieke activiteiten organiseren, zoals een kanopolotraining of een spelletjesavond. Dit kan je onderaan dit bericht vinden, of in de EL CID app op onze pagina.

Ook kan je elke dag de K1 challenge proberen, als je zin hebt in iets avontuurlijkers. Ieder jaar tijdens de EL CID hebben we de K1 challenge. Een K1 is een instabiele wedstrijdboot die gebruikt wordt voor sprint- en marathonwedstrijden. De persoon die het langste in de K1 kan blijven zitten wint een gratis proeflidmaatschap. Wil je dit proberen? Neem dan droge kleding mee, de kans dat je gaat zwemmen is vrijwel 100%

We zijn te vinden op het universitair watersportterrein in Leiderdorp, op 10 minuutjes/kwartiertje fietsen van Leiden Centraal. Het adres is ZIjlstroom 73, 2353 NN Leiderdorp. Op dit terrein vind je ook de duikvereniging LSD, roeivereniging Asopos, en zeilvereniging Blauwe Schuit.

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden? Of ben je niet bij de EL CID, maar wil je wel een keer langskomen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 28 augustus.