Vergroeningsweekend

Instappen bij Levitas
Bij een leuke vereniging hoort natuurlijk ook een leuk instapweekend, waarin je kennismaakt met andere nieuwe leden en met de mensen van Levitas.

Dat instapweekend noemen we het vergroeningsweekend, omdat groen de kleur van Levitas is. Het is dus het weekend waarin je Levitasser wordt!

Het vergroeningsweekend vindt kort na de EL CID-week plaats, van vrijdag t/m zondag.

Activiteiten...

Als nieuw lid van Levitas zul je al gauw merken dat Levitassers nooit stilzitten. Onze club zit vol met activiteiten, of dat nou activiteiten op het water of op het land zijn. Tijdens het vergroeningsweekend leer je de groene geest van Levitas kennen op allerlei gebieden. Natuurlijk gaan we elke dag varen, waarbij je (bijna) alle soorten boten kunt uitproberen om te ontdekken wat jij het leukst vindt.

...weer of geen weer!

Je vindt op deze pagina allerlei foto's van vergroeningsweekenden van afgelopen jaren. De meeste foto's komen van het vergroeningsweekend in 2012, en zoals je kunt zien was toen het weer niet al te best. Maar wat je ook kunt zien is dat we er, weer of geen weer, altijd een geweldig weekend van maken!

Slapen en wakker worden op Levitas

Tijdens het vergroeningsweekend slaap je in de loods van Levitas, tussen de boten, peddels en zwemvesten. Er blijven ook altijd Levitassers slapen. 's Ochtends staan we vroeg op voor de gebruikelijke ochtendgymnastiek en DW-duik. Lekker verfrissend!

Maaltijden

Eten doen we natuurlijk gezamenlijk. Afhankelijk van het weer eten we binnen of buiten. Op Levitas zijn we gewend om rekening te houden met specifieke eetwensen en -patronen. Dus ben je vegetariër of veganist, of heb je een bepaald dieet of een allergie? Geen probleem, wij houden er rekening mee.

Foto's

Om een nog betere indruk te krijgen van de vergroeningsweekenden in vorige jaren, zou je eens kunnen kijken naar de foto's die toen gemaakt zijn:

Elk jaar ziet het programma van het vergroeningsweekend er wat anders uit, maar er is één onderdeel dat altijd terugkomt: gezelligheid!