Materiaal en klussen

Lieve Levitassers!


Made with Slideshow Embed Tool

Bob en Anneke hebben weer foto's geschoten van afgelopen matdag, bekijk deze via de fotopagina overige. Onder andere te zien dat de gay-eend aan de muur hangt, hulde voor Aletta en consorten!

Ook de foto's die Bob van Levitas en omstreken heeft geschoten zijn de moeite waard!

En dat geeft een mooi bruggetje naar de vorst en Levitas, afdeling MAAAC: zie Babbelboek voor opmerkingen over aan- en afsluiten van de waterleidingen. Gezien de MAAAC natuurlijk wel de ambitie heeft er altijd te zijn om alles in de gaten te houden, is de realiteit anders. Daarom een oproep nota te nemen van de relevante babbels, ook via deze pagina.

Rest nog even te noemen dat het klussen lekker gaat: dankzij enthousiaste en behulpzame Levi-klussers is lengte van de klussenlijst in 4 matdagen tijd meer dan gehalveerd! Natuurlijk kan dat ook betekenen dat alle kleine makkelijke klusjes gedaan zijn, en dat is ook een beetje zo. De komende tijd is er echter ook een hoop hulp nodig bij grotere projecten zoals het (afronden van de) Bobtrailer, het maken van een nieuwe buitenschraag, grootschalig onderhoud aan de water-SKs en het maken van een playboot-annex-peddelrek. Tevens zullen er binnenkort wat accesoires vervangen worden, en ook hier moet de hangruimte op worden aangepast, labelen van nieuw spul, etcetera. En misschien alvast de Levi-letters en fixen van de polodoeltjes. Oftewel, nog heel wat uitdagingen voor de boeg. Maar we gaan lekker, bedankt voor de hulp!

Groetjes,
Christiaan