1e Leidse Koninginnecup groot succes!

 

Maandag 30 april vond op de Nieuwe Rijn ter hoogte van de Botermarkt de 1e Leidse Koninginnecup plaats. Tussen 10.30 uur en 17.30 uur werd er volop gekanopolood op het Leidse water. Hoewel Levitas geen eerste plaats heeft behaald, hebben onze poloërs absoluut niet onverdienstelijk gespeeld. Gefeliciteerd polovrouwen en -mannen!

Levitas was zowel op het water als op het land duidelijk zichtbaar, dankzij de vele leden die hebben meegeholpen om van Koninginnedag 2012 een succes te maken. En dat is gelukt, want gedurende de hele dag hebben enorme hordes mensen naar ons kanospel gekeken en we hebben vele enthousiaste reacties mogen ontvangen. Bedankt dus, iedereen die is komen kijken en die ons heeft aangemoedigd. Tot volgend jaar!

Heb je nog vragen naar aanleiding van het Koninginnedagspectakel op de Nieuwe Rijn? Stuur dan een mail naar [email protected]. Voor geïnteresseerden is hier een leuk filmpje te zien over kanopolo, om wat meer te weten te komen over deze boeiende sport. Ook op onze website is informatie te vinden.