Poloën - terugblik en een blik vooruit

Dag lieve polo-peoples,

Het was fantastisch. Wij waren fantastisch. Hebben we 3 wedstrijden verloren? Ach, die laatste wonnen we en we kregen een beker mee, waar hebben we het dan nog over? Het was, fantastisch! Zie voor een verslag van het jaarlijkse polo-festijn op Hemelvaart bij onze buurtjes op deze pagina.

Ook van de 1e Leidsche Koninginnecup staat onderstussen de uitslag online. Wat, euforisch Levitas was na een 2-0 overwinning op Euros toch nog 5e geworden? En het mix-team met de mindere goden 4e? Hoe dan ook, 

het was, tsja, fantastisch? Ohja, en lekker weer! En gezellig met al die Levitassers! Mooie foto's ook!

Zo met al die polo-zin twee dingen: heb je zin om eens mee te varen? Maar durf je niet zo goed op woensdag te komen (waar op zich geen aanleiding tot is!!). Of kun je niet op woensdagen? Maandag is het weer zo ver, de plezierige polo training, beter bekent als de polo-instuif. Wij zorgen voor boten en ballen. Jullie voor het weer? Zoals altijd probeert de polocie om 17.30u in de boot te zitten. Zal het deze keer dan ook eindelijk lukken? Wees daar of wees vierkant! Bal lekker mee, klooien in een bootje kan iedereen!

Verder staat er nog op woensdag 6 juni een Rijnland-training in de planning. Eens meemaken hoe zo'n wedstrijdje er aan toe gaat? Bij Rijnland is het perfect oefenen! Ohja, en fantastisch. En gezellig. Of had ik dat al genoemd?

Tot op Levitas!