Presentatie bij A4 informatiecentrum

Op zaterdag 2 juni staat er een leuk gratis uitje naar het A4 informatiecentrum in Leiderdorp gepland! We zijn daar welkom van half 12 tot ca. 1 uur, en er wordt ons van alles verteld over de laatste stand van zaken, we krijgen (lucht)foto's te zien en kunnen volop vragen stellen. Altijd al benieuwd geweest wat ze nou allemaal uitvoeren daar bij de A4, welke vaarwegen wanneer geblokkeerd zijn en wat voor nieuws ze met het water doen? Voor iedereen die wel eens vanaf de loods tourt interessant dus!

Voor liefhebbers kunnen we er heenvaren en voor of achteraf nog wat meer kanoen, voor mensen met weinig tijd kan erheen fietsen ook gewoon, het is in Leiderdorp. Ze kunnen grote groepen ontvangen dus mocht je nog vrienden/huisgenoten/collega's/familie hebben die ook geinteresseerd zijn: neem ze lekker mee. Waarschijnlijk zijn er ook een aantal Rijnlanders van de partij.

Wil je (misschien) mee? Laat het ons even weten op [email protected] of de lijst! Spreken we later nog even af wat we doen met tochtje er rondom en/of erheen fietsen.