Klussen op zondag 24 maart

Lieve allemaal,

Ben je er nog niet helemaal uit wat je komende zondag 24 maart wil gaan doen? De MAAAC helpt je een handje en organiseert een materiaaldag. Verbeter je leven en kom klussen!

Materiaaldagen zijn leuk. Je maakt je niet alleen ontzettend nuttig voor de vereniging, je kunt ook een hele dag genieten van gezelligheid en ontspanning. Klussen is namelijk heel ontspannend, en omdat je gezamenlijk aan het werk bent is het inspirerend en fijn om te doen. En het grappige is dat iedereen kan leren klussen. Of je nou rechts- of linkshandig bent, man of vrouw, jong of oud, groot of klein... het maakt allemaal niet uit. We helpen elkaar en maken er gezamenlijk een onvergetelijke dag van!

Iedere matdag begint om 11.00 uur met een warme kop koffie of thee om wakker te worden. De MAAAC zorgt voor koekjes en andere lekkernijen, en bovendien voor een gratis lunch. Meestal eten we 's avonds met elkaar om de dag goed af te sluiten. En kun je alleen 's ochtends of 's middags? Geen enkel probleem. Alle beetjes helpen, en met maar een halve dag klussen doe je jezelf al een groot plezier!

We hopen iedereen te zien op zondag 24 maart a.s. om 11.00 uur!

MAAAC '12-'13