De laastste Leidsche Koninginnecup

Dinsdag 30 april 2013 is het zover: de laatste editie van de Leidsche Koninginnecup! Het zal iedereen bekend zijn dat we ons vanaf volgend jaar kunnen verheugen op een Koningsdag. Hoe leuk ook, de pijnlijke consequentie is dat de Koninginnecup niet meer in haar huidige vorm zal kunnen doorgaan. Of er dan een Koningscup gaat komen is nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat de komende Koninginnecup een groot en onvergetelijk spektakel gaat worden!

Vorig jaar was de Koninginnecup een enorm succes. De kanoverenigingen Levitas, Rijnland en Euros deden mee in een  spannende strijd om de winst. Dit jaar zitten de Eurossers op 30 april in Slovenië, maar krijgt Levitas wel weer gezelschap van Rijnland. 

Houd voor de laatste informatie goed het babbelboek in de gaten.

Op Koninginnedag gaan we poloën op de Nieuwe Rijn Als je ook mee wil doen aan de Koninginnecup 2013 kun je je opgeven door een mailtje te sturen naar [email protected]. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, waardoor Levitas dit jaar twee teams op het water zal hebben liggen. Dat betekent twee keer zoveel kans op winst en twee keer zoveel gezelligheid! Het kan zijn dat je liever niet meevaart, maar wel graag mee wil helpen met de organisatie op de dag zelf. Er moet namelijk het een en ander in goede banen worden geleid. Alle hulp is welkom, dus ook in het geval dat je alleen meehelper bent horen we het graag.

Organisatie

We verzamelen dinsdag om half 10 's ochtends bij de kruising van de Stille Rijn, de Stille Mare en de Waaghoofdbrug. Daar zal een auto met trailer voorrijden. Met elkaar zullen we de trailer afladen en het materiaal naar het speelveld brengen. Om 11 uur beginnen de wedstrijden en rond half 4 's middags zal de laatste bal gegooid worden. Om half 5 's middags wordt de trailer weer opgeladen en gaan we terug naar Levitas. Met wie dat wil zullen we daar een lekker 'Koninginnemaal' nuttigen. Gelieve je daar wel van tevoren voor op te geven via [email protected]. 's Avonds kunnen we nog gezellig de stad in gaan om te genieten van deze laatste Koninginnedag en ons mentaal voorbereiden op de komst van Willem Alex.

Voor meer informatie kun je terecht bij [email protected], of bij Jan, Ivo of Fabian. Het is ook leuk om te lezen wat er vorig jaar allemaal is gebeurd: zie 1e Leidsche Koninginnecup over de voorbereidingen van toen, en Verslag 1e Leidsche Koninginnecup voor een verslag over hoe het ging. Onder Levitas in Beeld vind je bovendien een heleboel foto's van het evenement.

We zien iedereen graag terug op Koninginnedag, dinsdag 30 april 2013, bij de laatste Leidsche Koninginnecup!

 

Kanopolocie '12-'13