10 redenen om voor Levitas te kiezen

Levitas...

1) ...is er voor iedereen: man en vrouw, jong en oud, groot en klein, dik en dun, groen en geel, kortom: wie je ook bent, bij Levitas ben je altijd welkom.

2) ...is een sportclub. En dat is wat ons met elkaar verbindt. Interesse in sport en in het bijzonder in kanoën hebben we allemaal gemeenschappelijk.

3) ...is een gezelligheidsvereniging. Want naast kanoën doen we allerlei andere gezellige activiteiten die de vereniging maken tot wat die is. Sterker nog, er zijn zelfs leden die niet vanwege het kanoën, maar alleen vanwege de andere leuke activiteiten lid zijn. Dat kan dus ook!

4) ...daagt je uit. Op het gebied van sport, voor welke tak van het kanoën je ook kiest. En ook op andere gebieden, zoals creativiteit. Neem hier maar eens een kijkje.

5) ...is goed te combineren met je studie of met een andere vereniging. Want bij Levitas hoeft niks en mag (bijna) alles! We vinden het natuurlijk heel gezellig als je komt, maar je bent helemaal vrij om te doen wat je wil.

6) ...is een vrij kleine vereniging, met zo'n 100 leden. Dat maakt dat je iedereen al snel leert kennen en gemakkelijk een persoonlijke band met anderen kunt opbouwen. Kies je daarentegen voor een grote vereniging, dan blijven contacten vaak oppervlakkiger en minder persoonlijk.

7) ...heeft allerlei soorten commissies waarin je kunt meedraaien. Je leest er hier meer over.

8) ...heeft een eigen pand. Lekker handig, want daar kun je terecht wanneer je maar wil. We gebruiken ons gebouw niet alleen voor de opslag van materialen (boten, peddels, kleding e.d.), maar ook voor maaltijden, feestjes en andere activiteiten.

9) ...heeft naast een grote hoeveelheid kanogerelateerd materiaal ook een eigen bar (hier zie je hoe die gemaakt werd), een prijzenkast, een grote verzameling bordspellen, een piano, een tafelvoetbaltafel, en nog veel meer!

10) ...is goedkoop. In vergelijking met andere studentenverenigingen hoef je bijna niets te betalen voor een lidmaatschap bij Levitas, wat natuurlijk heel prettig is voor de portemonnee. Bovendien hoef je bij Levitas geen eigen materialen aan te schaffen, want die hebben wij voor je.