Avondmarathon

Woensdag 29 mei 2013 is het weer zo ver: de Levitas Avondmarathon!

Schrijf je in voor een rondje van 10 km in een lange boot of van 5 km in een korte boot. Er hangt een inschrijflijst op Levitas, maar je kunt ook mailen naar vwwcie@levitas.nl.

Start: 20.00 uur
Prijsuitreiking en eten na afloop.

Alle helpende handen rondom de marathon zijn welkom. Gelieve je ook hiervoor aan te melden bij de vlakwatercommissie.

Meerdere keren per jaar worden er door verschillende kanoverenigingen in Nederland avondmarathons georganiseerd. Dit zijn sportieve evenementen waarbij de deelnemers strijden om de eerste plaats. Die kan behaald worden in meerdere categorieën, waaronder K1 heren, K1 dames, K2 en tourkano. Dit jaar organiseert Levitas ook een poloklasse over een afstand van 5 km. Mogelijk gaat er ook een K4 het water op. Het staat iedereen vrij om deel te nemen, dus voel je vrij! Er staat niks op het spel, dus het is een goede gelegenheid om wedstrijdervaring op te doen. Bovendien profiteer je meteen van een flinke dosis gezelligheid, sportiviteit en een lekkere maaltijd. Het is erg leuk om zoveel boten op het water te zien, met daarbij veel snelle vaarders van Levitas en van andere verenigingen.

Vorig jaar was de door Levitas georganiseerde avondmarathon een groot succes. Voor een impressie van die avond kun je hier de foto's bekijken.

We hopen ook dit jaar weer op een spectaculair evenement. Het aantal inschrijvingen dat reeds bekend is op het moment van schrijven (10 mei) belooft veel goeds!

Namens de VWWcie,
Oskar