Matdag zaterdag 1 juni

Dames en heren Levitassers, er komt weer een nieuwe matdag aan. Komende zaterdag vanaf een uur of 11 is iedereen hartelijk welkom in de kantine van Levitas, waar de geur van verse koffie je neusvleugels streelt en de koekjes smeken om opgegeten te worden. Daar moet je bij zijn!

Zonder kano's geen kanovereniging. Daarom is klussen zo belangrijk, want daarmee houden we de boten in de vaart. Bovendien worden er allerlei andere karweitjes opgeknapt. Het maakt niet uit of je voor het eerst komt of wellicht al voor de honderdste keer: iedereen vindt klussen leuk en iedereen kan het leren! Omdat er zo veel taken zien is er voor ieder wat wils. Gezelligheid is op Levitas altijd gegarandeerd.

Programma
Vanaf 11 uur is er koffie met iets lekkers, om de dag goed te beginnen. Daarna gaan we aan de slag en om een uurtje of 2 's middags houden we een (gratis!) lunch, met vaak van alles lekkers erbij. We vervolgen onze activiteiten tot we er eind van de middag genoeg van hebben. Want dan beginnen we langzamerhand wel aan een maaltijd te denken. Dat is dan ook precies waar we de dag mee afsluiten.

Matdagen zijn effectief, leerzaam, super gezellig, nuttig en... simpelweg noodzakelijk. Dus kom ook! Zaterdag 1 juni a.s. vanaf 11 uur.

MAAAC '12-'13