Tweede eerstejaars matdag

Beste eerstejaars Levitasser,

Op zaterdag 12 oktober aanstaande wordt er speciaal voor jou een materiaaldag georganiseerd, waarop je kennis kunt maken met het kluswerk dat we op Levitas doen. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van het zitje van een K1, het ducttapen van een poloboot, het schuren en lijmen van de beschadigde voor- of achterpunt van een SK, het schilderen van een waterlijn... en nog veel meer. Of je nou één, twee of drie linker handen hebt, ook jij kunt het leren. Bovendien krijg je op matdagen een gratis lunch. Zorg dus dat je het niet mist!

We beginnen om 11.00 uur met een kop koffie en iets lekkers, om de laatste slaap uit onze ogen te krijgen. Daarna gaan we aan de slag, en om een uur of 13.00 à 14.00 houden we pauze. Een heerlijke lunch (inclusief soep en gebakken eieren!) staat dan voor je klaar. 's Middags gaan we lekker verder, totdat we geen zin meer hebben. 's Avonds eten we met wie dat wil samen, waarna je kunt terugkijken op een prachtige zaterdag. Wat wil je nog meer? Laat even weten of je erbij bent door je naam op de inschrijflijst in de kantine te zetten. Je kunt ook een berichtje op het Babbelboek achterlaten.

Waarom een matdag?
Doordat we veel en vaak materiaal gebruiken, gaat er ook wel eens iets stuk. Op Levitas hebben we alle benodigde gereedschappen om kapotte boten, peddels e.d. te repareren. Kom je meeklussen, dan leer je een heleboel over materiaal en gereedschap. Daarnaast is het gewoon ontzettend gezellig op matdagen, dus een betere invulling van je weekend kun je niet bedenken!

Waarom juist dit weekend?
Omdat er niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag ontzettend leuke activiteiten op het programma staan: zondag worden namelijk de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden! Vele mooie prijzen staan al klaar om uitgereikt te worden, dus deelname loont. Een mooier weekend is dus niet mogelijk: zaterdag een matdag, zondag clubkampioenschappen. Kom ook!