Levitas Landrotten (hardlopen)

Zodra het buiten afkoeld en veel Levitassers (totaal onterecht) het buiten te koud vinden om te gaan kanoën staan de Levitas Landrotten op! Want je conditie moet toch op peil gehouden worden in de duistere maanden dat het weer ons kanoërs in de steek laat. Meld je daarom aan voor onze gezellige winter-hardloopgroep.

Vorig jaar hebben we de hele winter een of twee keer in de week onder leiding van ondergetekende getraind voor de 10 km tijdens de marathon van Leiden. Hoewel dat voor sommige misschien een hele afstand lijkt kan ik je verzekeren dat dit een doel is dat voor iedere Levitasser haalbaar is. De training is een beginnersniveau waarbij iedereen welkom is (ook als je een meer gevorderde loper bent zul je wat hebben aan deze training). Wil jij deze winter meetrainen met de landrotten van Levitas? Stuur dan een mailtje naar assessor@levitas zodat we een vaste dag van de week kunnen prikken met een leuke groep. Ook als je geïnteresseerd bent om slechts een paar keer mee te lopen ben je welkom om je aan te melden. Wie weet kunnen we dit jaar wel weer een flinke afvaardiging laten deelnemen tijdens de 10 km, of de kano-triathlon in Rotterdam of de batavierenrace, of een van de vele andere hardloopwedstrijden...

Ik hoop op weer een gezellige hardloopwinter en natuurlijk is het nog lang niet te koud om te kanoën, een extra training naast kanoën in de week kan zeker geen kwaad!

-Joost