Kanoërs op de Batavierenrace

Lieve Levitassers,

Zaterdag 25 april vind de Batavierenrace 2015 plaats. Dit is een hardloopestafette voor studenten van Nijmegen naar Enschede. En Levitas doet dit jaar mee samen met de andere studenten-kanoverenigingen Euros en Okawa! Hoewel het nog erg ver weg lijkt moeten we ons 6 november al inschrijven en daarom zijn we druk op zoek naar enthousiaste deelnemers die een afstand van 2.6 tot 12.5 km kunnen lopen. Dat betekend dat in principe iedereen mee moet kunnen lopen, zowel ongetrainde als ervaren hardlopers. Het zal vooral een ontzettend leuke ervaring worden die we afsluiten met een BBQ bij Euros (in Enschede) en is er de mogelijkheid om naar een van de vele eindfeesten te gaan. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar [email protected] met een voorkeur voor een bepaalde afstand en dan deel ik je in.

Het zou leuk zijn als we met een flinke delegatie Levitassers mee kunnen doen!

Trainingen

Om een beetje te trainen organiseren we de komende maanden daarnaast een aantal veldlooptrainingen in de omgeving van Levitas en in de duinen. De eerste is al aanstaande zaterdag (1 november) en zal in de duinen plaatsvinden, als je geïnteresseerd bent laat dit dan even weten. We zullen verzamelen om 10 uur bij het station.

Zaterdag 1 november zullen we de duinen gaan trotseren. We verzamelen om 10 uur voor Leiden Centraal en vertrekken dan om de fiets richting de duinen voor onze eerste veldloop training. Het is verstandig om wat eten voor de lunch mee te nemen. We zullen omstreeks 13:30 weer terug zijn.

Vrijdag 14 november om 17:00 uur hebben we de tweede veldloop training. Dit keer zullen we gewoon vanaf Levitas vertrekken.

Vrijdag 28 november 17:00 uur locatie nader te bepalen

Zaterdag 13 december 10:00 uur locatie nader te bepalen, waarschijnlijk op het strand.

Zondag

7

december

2014

Duinrellcross

Sparta Den Haag

 

Zondag

28

december

2014

Delftse Oliebollencross

De Koplopers Delft

 

Zaterdag

3

januari

2015

Haagse Oliebollencross

Haag Atletiek

 

Zondag

18

januari

2015

Clingendaelcross

The Hague Road Runners