OLE-weekend

Lieve dames en heren,

Ik vraag jullie aandacht voor het leukste weekend van het jaar, het LEO-wee... eh, het OLE-weekend.

Het OLE-weekend? Wie, wat, waar, wanneer?!

Het OLE-, LEO- of ELO-weekend wordt jaarlijks georganiseerd door één van de drie studentenkanovereniging-zusjes, te weten L(evitas), E(uros) uit Enschede en O(kawa) uit Eindhoven. Afgelopen jaar waren ze in Leiden en hebben we twee prachtige dagen aan het strand en op de DW gehad. Dit jaar kunnen we voor een waanzinnig weekend op 13 en 14 juni bij onze broeders en zusters in Eindhoven terecht!

Wat gaan we doen in Eindhoven?

Op zaterdag zal er het jaarlijkse Nederlands Studentenkampioenschap kanopolo gehouden worden - we hebben een titel te verdedigen! -, gaan we freestylen en maken we er een gewoon een supergave dag van. Zondag reizen we af naar de Erft om daar op een klein riviertje wild water te gaan varen. Ik heb gehoord dat het goed te doen is, maar voor de brekebenen valt er wel wat te regelen.

Ik wil me opgeven! Hoe doe ik dat?

Aan de deur in de kantine hangt een inschrijflijst, maar je mag het ook tegen mij of Joost of Mira of Laurien zeggen of aan ons mailen (bestuur@levitas.nl). Joost en ik gaan alvast mee, dus... (Joost, is dit wel een aanmoediging?)

Hoe dan ook, jongens, het is ontzettend leuk om allemaal mensen te treffen die net zoveel van kanoën houden als wij, dus het zal zoals altijd een fantastisch weekend worden!

Gegroet!

Tim

P.S. Wanneer je je hebt aangemeld, hoor je meer over overnachtingen e.d.