Opzeggen lidmaatschap

1. Wijzigingen doorgeven
2. Opzeggen lidmaatschap
3. Reünistlidmaatschap

Wijzigingen doorgeven

Ben je verhuisd, heb je een ander telefoonnummer of e-mailadres? Geef dan je wijziging door via [email protected]. Ook met eventuele vragen of opmerkingen aangaande persoonsgegevens of (het opzeggen van) je lidmaatschap kun je bij het bestuur terecht.

Reünistlidmaatschap

Als je door wat voor omstandigheid dat ook lid af wilt worden van Levitas is er ook nog de optie om reünist te worden.

Het reünistschap is een laagdrempelige manier om betrokken te blijven bij Levitas.
Als reünist kun je een aantal keer per jaar blijven varen, als je meekomt met een lid van Levitas. Ook kan je blijven deelnemen aan activiteiten die door Levitas georganiseerd worden.
Als klap op de vuurpijl ontvang je de Levitraan digitaal om je op de hoogte te houden van het reilen en kanoën van Levitas.

Het reünistschap kost minimaal €30,- per jaar en moet door de ALV worden goedgekeurd.

Neem contact op met de Abactis voor de mogelijkheden ([email protected]).

Inschrijfformulier reunistmaatschap  Dit formulier geldt bij goedkeuring door de ALV.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van een jaar-, zomer- of reünisten-lidmaatschap dient schriftelijk met handtekening te gebeuren vóór 4 oktober (vier weken voor het begin van het nieuwe verenigingsjaar) of direct na een contributieverhoging. Vanaf 4 oktober ben je verplicht om de contributie van het komende verenigingsjaar te voldoen. Opzeggingen die na deze datum binnenkomen, gelden pas voor het volgende verenigingsjaar!
Het proeflidmaatschap dat volgt op de EL CID-week in augustus loopt echter niet automatisch door. Na twee maanden loopt het proeflidmaatschap af en kun je ervoor kiezen een nieuw inschrijfformulier te tekenen om een jaarlidmaatschap te nemen.