Kom mee de Schotse wateren onveilig maken!

Schone wateren, ongelooflijke natuur, kastelen, mogelijk een slokje whisky, we zouden zelfs Nessie tegen kunnen komen. Kano’s, tenten, gezelligheid; het heeft het allemaal. De geweldige, prachtige, adembenemende en onvergetelijke:

Op
       Gelijke
                      Hoogte Kano Vakantie van 2017!

Het plan is om de Great Glen route te varen komende zomer. Deze route brengt ons van Fort William naar Inverness, waarbij we over rivieren en Lochs zullen peddelen en de prachtige Schotse Hooglanden zullen verkennen. De route is te varen in drie tot vijf dagen, maar wij nemen onderweg de tijd om een dagje uit de kano te stappen en natuur en cultuur te proeven. Frisse lucht, een wild landschap, uitermate vriendelijke mensen en niet te vergeten kastelen; Schotland heeft het in overvloed. Nu zeggen beelden meer dan duizend woorden, dus ik zal de beelden laten spreken:

 

Overtuigd? In dat geval wil je vast meer weten.

Zoals eerder gezegd, is deze route in vijf dagen af te leggen, maar nemen wij onderweg tijd om de rest van de omgeving te verkennen. De reis zal rond de tien dagen duren (in overleg iets meer of minder).

Nou, superleuk, tien dagen in Schotland, maar wat moet dat kosten? Dat hangt er een beetje vanaf wat we doen, maar omdat we jullie een idee willen kunnen geven, gaan we uit van overnachting, vervoer en het huren van kano’s voor maximaal €500,- per persoon. Dit is een indicatie, we gaan hard ons best doen de prijs omlaag te krijgen.

Kano’s huren? Maar dat betekent dat ik niet in mijn favoriete poloboot/SK/druif/K1/waterloopski’s kan varen. Waar kan ik wel in varen? De kano’s die we kunnen huren zijn Open kano’s, Tourkajaks en Zee kajaks. We zullen met de deelnemers bepalen welke kano’s we gaan huren. Als je heel graag je eigen kajak mee wilt nemen is er natuurlijk altijd wat mogelijk.

En tot slot; wanneer deze zomer zal deze geweldige reis plaatsvinden? Wel, dat hangt van jullie af. Ben je geïnteresseerd om mee te gaan op deze fantastische vakantie? Heb jij vanaf juli tot 12 augustus minimaal negen dagen oprij tijd om mee te gaan (of kan je hier tijd voor maken), vul dan de datumprikker in. We zullen contact opnemen met iedereen die zich inschrijft en kijken of we een keer met zijn allen kunnen afspreken om de details van de reis uit te pluizen.

Inschrijven kan tot 15 januari door een mailtje te sturen naar Joost (schrieksj [at] gmail [punt] com) met wanneer je kan in de zomerperiode, dus pak je agenda en ga mee op avontuur!

Veel liefst van:

Laurien Detmar
Tim van der Meulen
Joost Schrieks
Mira Valk

oud-bestuur 46 ('14-'15)
Op
       Gelijke
                      Hoogte