LAN-Party/Spelletjesavond

Lieve levitassers,

Op zaterdag 25 maart organiseert de ADKA een LAN-Party/Spelletjesavond! Dit houdt in dat je gratis en voor niets kan langskomen bij de vereninging om bij te praten onder het genot van een bordspelletje. Ook kan je rustig (of fanatiek, voor de nerds ;) ) videogames komen spelen.

Het evenement zal om 16:00 beginnen en, indien er voldoende animo is, doorgaan tot de volgende ochtend (zondag 26 maart dus). Rond middernacht zal er dan een horrorgame-programma plaatsvinden, waarin we gezamenlijk kunnen toekijken hoe zelfs de meest moedige zielen het zullen uitschreeuwen van angst.

Zoals eerder vermeld zal de entree gratis zijn. Als je wilt mee-eten in de avond kan je dit doorgeven op de inschrijflijst, we zullen gezamenlijk pizza bestellen. De kosten hiervan hangen af van welke pizza je neemt. Ook kan je voor 2 euro genieten van Guanyu's aziatische versnaperingen, in de vorm van sushi als snack. Wel wordt verwacht dat je wat snacks en drinken meeneemt als je lang blijft, zodat er geen magen gaan rommelen :)

Voor de mensen die tot in de ochtend blijven wordt centraal een ontbijt geregeld door Guanyu, de kosten hangen af van waar jullie trek in hebben en hoeveel mensen er blijven ontbijten.

Hier kan je je inschrijven: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H6_x6c1ciZ60M6HdLmnDJ69VnO2rudio...

Hopelijk tot 25 maart!

Björn

Spelletjesdag